ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Βούιτσιτς: "Μας κλότσησαν στον κ..."

Βούιτσιτς: "Μας κλότσησαν στον κ..."

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε έρμαιο των διαθέσεων της τη Μακάμπι (93-63), με τον Νίκολα Βούιτσιτς να δηλώνει ότι "πρέπει να φάμε αυτό που μαγειρέψαμε για τους εαυτούς μας". Δεν παίζει με την Τσεντεβίτα ο Οχαγιόν. Προς Αναντολού Εφές ο Μάριτς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήγε στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, για να ρεφάρει για το Super Cup. Αυτό που έζησε ήταν εκ των χειρότερων ηττών στην ιστορία της (93-63), κάτι που ουδείς μπορούσε να φανταστεί μετά το κλίμα που είχε δημιουργήσει το πέρασμα από το Βερολίνο και η νίκη επί της Άλμπα.

Ο Νίκολα Βούιτσιτς δήλωσε χωρίς περιστροφές πως " δεχθήκαμε κλωτσιά στον κ.... Δεν έχουμε ξαναχάσει με τέτοιον τρόπο. Έπληξαν τον εγωισμό μας", πριν προσθέσει "κά τι αντίστοιχο είχαμε ζήσει και πέρυσι, όταν μετρήσαμε τρεις ήττες σε πέντε αγωνιστικές στην ισραηλινή λίγκα. Όχι βέβαια, με τέτοια διαφορά. Εν πάση περιπτώσει, όλοι πρέπει να καταλάβουν πως είμαστε οι πρωταθλητές της Ευρώπης. Όλοι οι παίκτες πρέπει να αντιληφθούν τι σημαίνει να παίζεις για τη Μακάμπι και να νιώσουν ντροπή για τον τρόπο που έπαιξαν. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο τακτικές. Κυρίως, είναι να παίζεις με καρδιά και αποφασιστικότητα. Αυτό που πάθαμε, είναι κάτι που δημιουργήσαμε στον εαυτό μας. Αυτή η ήττα ενδεχομένως να μας ανοίξει τα μάτια. Να μας κάνει να καταλάβουμε πως δεν είμαστε η ίδια ομάδα με εκείνη που πήρε τη Euroleague. Τουναντίον, βρισκόμαστε πολύ μακριά από αυτό το σημείο και τώρα καλούμαστε να φάμε αυτό που μαγειρέψαμε για τους εαυτούς μας".

" Αντιμετωπίσαμε αυτό το ματς, σαν να ήταν αγώνας για τη Εuroleague" ενημέρωσε ο Μπράιαν Ραντλ, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε γίνει. Πέραν της... πολεμικής ατμόσφαιρας που είχαν δημιουργήσει οι φαν της Χάποελ (σαφώς και έκαναν focus στον ευέξαπτο Πνίνι, ο οποίος αρκέστηκε στο να τους πει "είμαι πρωταθλητής Ευρώπης"), δεν υπήρχαν δικαιολογίες. Ο Γκάι Γκούντες προτίμησε να μην επιδοθεί σε ουρλιαχτά, στα αποδυτήρια (" τι μπορούσα να πω έπειτα από ένα τέτοιο παιχνίδι;") Αυτό που έκανε, ήταν να καλέσει τους παίκτες του πρωί πρωί στο γήπεδο για προπόνηση, ακυρώνοντας το ρεπό.

Σε αυτή δεν μετείχε ο Γιόγκεβ Οχαγιόν, ο οποίος έχει μυικό τραυματισμό που κατά πάσα πιθανότητα θα του απαγορέψει τη συμμετοχή στο ματς με την Τσεντεβίτα, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, στη Nokia Arena.

Στα του Άλεκς Μάριτς, ο οποίος υπέγραψε για να καλύψει το κενό των Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Άλεξ Τάιους, το συμβόλαιο του λήγει σε δύο εβδομάδες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τον έχει ήδη καλέσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Αναντολού Εφές, για να παίξει στη θέση του τραυματία Νέναντ Κρστιτς.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ