ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

"Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει τον Μπαρτζώκα"

"Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει τον Μπαρτζώκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα άρχισε να εμπλέκεται σε σενάρια, με τα ΜΜΕ του Ισραήλ να αναφέρουν πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ προσέγγισε ήδη τον προπονητή της Λοκομοτίβ Κουμπάν, προκειμένου να τον κάνει δικό της!

Η φετινή εντυπωσιακή σεζόν της Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει ονοματεπώνυμο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο άνθρωπος που οδηγεί τη ρωσική ομάδα εκ του ασφαλούς στην Euroleague, δίνοντάς της το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με την Μπαρτσελόνα να είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν το Final Four του Βερολίνου.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει κερδίσει την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων στο Κρασνοντάρ, κάτι που ούτως ή άλλως έγινε σαφές αμέσως μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης της ομάδας στους "8" της Euroleague μέσω του πανό που σήκωσαν οι φίλαθλοι της Λοκομοτίβ Κουμπάν . Η δεδομένη επιτυχία των "πρασινοκόκκινων" δεν πέρασε απαρατήρητη, όπως είναι λογικό, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι η πρώτη ομάδα που ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της προκειμένου να τον κάνει δικό της!

Όπως γράφουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, η "ομάδα του λαού" έχει ήδη προσεγγίσει τη διοίκηση της Λοκομοτίβ Κουμπάν, θέλοντας να μάθει για τη διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά και για το buy out που ενδεχομένως να υπάρχει σε αυτό. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι (1+1), με την option που περιλαμβάνεται σε αυτό να αφορά την πρόθεση του συλλόγου να τον κρατήσει. Όπερ και σημαίνει πως η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει τον πλήρη έλεγχο της υπόθεσης.

Προφανώς όμως, εφόσον ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζητήσει να αποχωρήσει -δεδομένου κιόλας του γεγονότος ότι οι περισσότεροι παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν θα πουν "αντίο"- η πλευρά της ρωσικής ομάδας είναι δύσκολο να τον κρατήσει με το ζόρι.

Κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή της η Μακάμπι Τελ Αβίβ που θέλει να κάνει το restart το καλοκαίρι, μετά την απογοητευτική φετινή πορεία της σε Euroleague και Eurocup. Ο Σιμόν Μιζράχι το έχει πάρει... προσωπικά, έχοντας ήδη υπογράψει παίκτες όπως ο Σόνι Ουίμς (για τρία χρόνια), την ώρα που η "ομάδα του λαού" έχει έρθει επίσης σε συμφωνία τόσο με τον Μάικ Τσίρμπες όσο και με τον Κουίνσι Μίλερ του Ερυθρού Αστέρα.

Επόμενος στόχος; Ο προπονητής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποτελεί τον ευσεβή πόθο του "ισχυρού άνδρα" της Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ώρα που είναι ο καταλληλότερος για να ολοκληρώσει την επόμενη μεταγραφική επιθυμία. Τον Μάλκολμ Ντιλέινι που θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει από το Κρασνοντάρ το καλοκαίρι, ψάχνοντας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με προτεραιότητα πάντα στο ΝΒΑ, όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος τις προάλλες στην κάμερα της ΕΡΤ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ