VTB LEAGUE

Οι οπαδοί της Κουμπάν ευχαρίστησαν τον Μπαρτζώκα με πανό

Οι οπαδοί της Κουμπάν ευχαρίστησαν τον Μπαρτζώκα με πανό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδήγησε την Λοκομοτίβ Κουμπάν στην πρόκριση στα playoffs της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία της και οι οπαδοί της ομάδας με πανό, γραμμένο και στα ελληνικά, ευχαρίστησαν τον προπονητή τους.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία της, νικώντας στην Ρωσία τον Ερυθρό Αστέρα με 86-62.

Στο εντός έδρας παιχνίδι της Λοκομοτίβ κόντρα στην Κράσνι, την οποία και οι γηπεδούχοι νίκησαν με 81-63, οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την φετινή μεγάλη επιτυχία της Κουμπάν.

Και το έπραξαν τοποθετώντας ένα πανό στις κερκίδες του γηπέδου, στέλνοντας του μήνυμα, τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ελληνικά, αλλά και στα ρωσικά, λέγοντας τα εξής: "Ευχαριστώ για τα πλέι-οφ, thanks for the playoffs".

Η Κουμπάν δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην Κράσνι. Έπαιξε καλή άμυνα, κρατώντας τον αντίπαλο κάτω από τους 65 πόντους, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να υποπέσουν σε 20 λάθη. Η Λοκομοτίβ προηγήθηκε με 41-29 στο ημίχρονο και με 64-33 στο 28', φτάνοντας εύκολα στο τέλος στην νίκη με 81-63. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Άντονι Ράντολφ με 18 πόντους και ο Ματ Τζάνινγκ με 16.

Το πανό στις κερκίδες για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

Οι οπαδοί της Κουμπάν ευχαρίστησαν τον Μπαρτζώκα με πανό

Πηγή φωτογραφίας: Σταύρος Νικολάου

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ