ΛΑΥΡΙΟ

Ο Γιανγκ την "πλήρωσε" στο Λαύριο

Ο Γιανγκ την "πλήρωσε" στο Λαύριο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στίβεν Γκρέι πήγε στο Λαύιο DHI ως ο αντικαταστάτης του Ντε Μάριους Μπολντς, εν τέλει όμως πήρε τη θέση του Μπράντον Γιανγκ. Γιατί; Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Διαβάστε στο Sport24.gr

Το Λαύριο DHI πήρε νίκη - "χρυσάφι" στην έδρα της Δόξας Λευκάδας, για να διατηρήσει την απόσταση που το χωρίζει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Να 'ναι καλά ο Ντε Μάριους Μπολντς, ο οποίος ευστόχησε σε δύο βολές με 3.9'' για το τέλος του αγώνα, φέρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα στα χέρια του Χρήστου Σερέλη.

Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε για 25'27'' για να ολοκληρώσει το παιχνίδι, έχοντας 22 πόντους (με 4/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 8 λάθη. Το τελευταίο νούμερο "χαλάει" τη στατιστική του, αλλά δεν "διαγράφει" την εξαιρετική παρουσία του στο παρκέ. Αυτός ήταν άλλωστε που "αποφάσισε" για τη νίκη της ομάδας του, τόσο με τις 2/2 βολές που είχε στο φινάλε, όσο και με την αποτελεσματικότητά του στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο παίκτης δηλαδή που επί ένα δεκαήμερο ήταν υπ' ατμόν , που έμεινε εκτός προπονήσεων όλο αυτό το διάστημα, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, που ταξίδεψε στις ΗΠΑ στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, για να επιστρέψει σε χρόνο "ντε - τε" στην Αθήνα. Πως εξηγούνται όλα αυτά;

Το πρώτο δεδομένο αφορά στο γεγονός πως ο παίκτης ήταν κοντά στο "διαζύγιο" με το Λαύριο DHI, κάτι που έμοιαζε σίγουρο. Άμα τη επιστροφή του από τις ΗΠΑ, η κατάσταση άλλαξε άρδην, με τον Χρήστο Σερέλη να τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια της Stoiximan.gr Basket League. Ενδιάμεσα όμως, οι "κυανοκίτρινοι" είχαν αποσπάσει την υπογραφή του Στίβεν Γκρέι, υπολογίζοντας πως η συνεργασία τους με τον Ντε Μάριους Μπολντς θα τερματιζόταν οσονούπω.

Ο Στίβεν Γκρέι υπέγραψε , ο Ντε Μάριους Μπολντς έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας του για να συνεχίσει και κάπως έτσι ο Χρήστος Σερέλης είχε πλέον στα χέρια του εφτά (7) ξένους. Έναν περισσότερο, δηλαδή, από αυτούς που επιτρέπονται στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι, ο Μπράντον Γιανγκ εξελίχθηκε σε αδύναμο κρίκο με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση της αντικατάστασής του από τον Στίβεν Γκρέι. Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Δόξα Λευκάδας, αφού... περίσσευε και τις επόμενες ώρες θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ