ΛΑΥΡΙΟ

Ψάχνει για αντι-Μπολντς το Λαύριο

Ψάχνει για αντι-Μπολντς το Λαύριο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντε Μάριους Μπολντς μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από το Λαύριο, με τον Χρήστο Σερέλη να αναζητά στην αγορά έναν παίκτη - ηγέτη για να τον αντικαταστήσει.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (5/12, 19:00) αναμένεται να είναι ένα από τα τελευταία του Ντε Μάριους Μπολντς με τη φανέλα του Λαυρίου, αφού ο 32χρονος γκαρντ βρίσκεται σε φάση... αποχώρησης.

Ο ηγέτης της ομάδας του Χρήστου Σερέλη μπορεί να δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά πρόκειται να μείνει ελεύθερος, με τους "κυανοκίτρινους" να αναζητούν ήδη τη διάδοχη κατάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο έμπειρος γκαρντ αποκτήθηκε πέρσι στα μισά της χρονιάς από το Λαύριο, βοηθώντας το σημαντικά να εξασφαλίσει την παραμονή. Κάτι που κάνει και φέτος, μετρώντας 11.5 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες του Sport24.gr δεν αποκλείεται ο παίκτης να φύγει από τη χώρα μας πριν τη Δευτέρα (5/12), ήτοι να μην προλάβει να αγωνιστεί ούτε απέναντι στο "τριφύλλι".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ