ΚΥΜΗ

"Διαζύγιο" με Μπρατσιάκο στην Κύμη

BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ  - ÏÓÖÐ.   (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÏÓÖÐ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το γεγονός ότι η Κύμη Seajets εξασφάλισε την παραμονή της στη Stoiximan.gr Basket League, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπρατσιάκο.

Η Κύμη Seajets ολοκλήρωσε την παρθενική της παρουσία στη Stoiximan.gr Basket League με απόλυτη επιτυχία, από την στιγμή που εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Στο ντέρμπι παραμονής με τον Απόλλωνα Πατρών Carna, την προτελευταία αγωνιστική, πήρε τη νίκη και μαζί πανηγύρισε μπροστά στον κόσμο της την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της σεζόν (σ.σ.: με κυριότερο τον τραυματισμό του Τζόρνταν Μόργκαν σε καυγά), οι "μπλε" δεν τέθηκαν εκτός στόχων, καταφέρνοντας να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια στην πρώτη τους απόπειρα στην κατηγορία. Παρόλ' αυτά, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπρατσιάκο, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι της Κύμης Seajets από τα τοπικά μέχρι τη Stoiximan.gr Basket League.

Αρέσει ο Καστρίτης

Σε ό,τι αφορά τη διάδοχη κατάσταση, είναι σαφές πως τίποτα δεν έχει "δουλευτεί" ακόμη από τη διοίκηση του συλλόγου. Το "διαζύγιο άλλωστε με τον Βασίλη Μπρατσιάκο δεν ήταν κάτι που περίμεναν όλοι, έστω κι αν υπήρχαν -εντός της ομάδας- φωνές που ήθελα να μπει τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πάντως πως το όνομα του Γιάννη Καστρίτη είναι από αυτά που εκτιμούν δεόντως στην Κύμη Seajets, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Ο 35χρονος τεχνικός πάντως έχει ακόμη ανοιχτές υποθέσεις με τα Τρίκαλα, τα οποία άλλωστε έχουν -εκ των πραγμάτων- τον πρώτο λόγο για το μέλλον του, ως η ομάδα στην οποία εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία φέτος.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ