ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Νάνα για αντί-Θόρντον στον Κόροιβο

Νάνα για αντί-Θόρντον στον Κόροιβο
INTIME SPORTS

Ο Κέλεν Θόρντον αποχώρησε από τον Κόροιβο, κι ο Χάρντινγκ Νάνα είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για να τον αντικαταστήσει. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημά του στη σεζόν (3-2), ο Κόροιβος θέλει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κέλεν Θόρντον αποχώρησε από την Αμαλιάδα αφού δεν έπεισε με όσα έδειξε τον τελευταίο μήνα, κι ο Χάρης Μαρκόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του διαδόχου του.

Στους Ηλείους προτάθηκαν αρκετοί παίκτες, με έναν παλιό γνωστό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ να είναι αυτός που κέρδισε το ενδιαφέρον του νεαρού τεχνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο λόγος για τον Χάρντινγκ Νάνα, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στα μέρη μας με τη φανέλα του Ηλυσιακού (2011-'12).

Ο 34χρονος φόργουορντ "έβγαζε το ψωμί" του στη Γερμανία την τελευταία τριετία, με τα χρώματα της Μπράουνσβαϊγκ. Εσχάτως όμως έμεινε χωρίς ομάδα (σ.σ.: δεν έχει αγωνιστεί κάπου φέτος), παραμένοντας στο Καμερούν. Η ποιότητα και η εμπειρία του είναι δύο στοιχεία που τον ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή για τον Κόροιβο, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη τις τελευταίες ώρες.

Το πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθεί στην Αμαλιάδα είναι ένα από τα σημεία - "κλειδιά" για την επίτευξη της συμφωνίας, αφού ο Χάρης Μαρκόπουλος τον θέλει άμεσα στην πόλη. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε ο Κόροιβος θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις από τη λίστα που έχει καταρτιστεί. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στο ζήτημα, με θετικό ή αρνητικό φινάλε στις επαφές των δύο πλευρών.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ