ΚΟΡΟΙΒΟΣ

"Διαζύγιο" του Κοροίβου με Θόρντον

"Διαζύγιο" του Κοροίβου με Θόρντον
INTIME SPORTS

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Κέλεν Θόρντον, ο οποίος δεν έπεισε κατά τον πρώτο μήνα της παρουσίας του. Ως εκ τούτου δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Ο Κέλεν Θόρντον αποκτήθηκε από τον Κόροιβο με μηνιαίο συμβόλαιο, αφού ο Χάρης Μαρκόπουλος ήθελε να τσεκάρει τις δυνατότητές του στο ξεκίνημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κι η αλήθεια είναι πως δεν έδειξε ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αφού είχε μόλις 3.5 πόντους και 4.5 ριμπάουντ στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Ηλείων, κόντρα στην Κηφισιά, είχε 2 πόντους (1/1 δίποντα, 0/2 τρίποντα) και 2 ριμπάουντ, για να γράψει τον επίλογο της παρουσίας του στην ομάδα.

Η διοίκηση του Κοροίβου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ, κι ως εκ τούτου βρίσκεται -επίσημα πλέον- σε διαδικασία εύρεσης του διαδόχου του .

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό αθλητή Κέλλεν Θόρντον. Η διοίκηση και η ομάδα τον ευχαριστούν για την προσφορά του και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ