ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Χουέρτας: "Ικανοί για όλα!"

Χουέρτας: "Ικανοί για όλα!"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ACB αναφέρθηκε στους επερχόμενους αγώνες της Κάχα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα αλλά και στην ικανότητα του να παίρνει την μπάλα στις κρίσιμες φάσεις, όταν αυτή καίει!

Είναι σίγουρο ότι ο Χουέρτας αποτελεί βαρόμετρο για την Κάχα Λαμποράλ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου οι Βάσκοι να βρεθούν στους τελικούς της ACB. Αυτό εξάλλου αποδεικνύουν και οι αριθμοί για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος με 9.7 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μ.ο. ανά αγώνα είναι ο ηγέτης της Κάχα.

Μάλιστα στους τελευταίους 7 αγώνες ο Χουέρτας είχε βγάλει μάτια, καθώς είχε σημειώσει αρκετές φορές 12 ασίστ με αποτέλεσμα να έχει μ.ο. 17.7 στην αξιολόγηση! Ενώ στους τελευταίους 3 αγώνες είχε μ.ο. 14.3 πόντους και πήρε και την καλύτερη φετινή του αξιολόγηση με 18!

"Θέλω τις κρίσιμες στιγμές να παίρνω την μπάλα, έχω εμπιστοσύνη στο σουτ μου. Είμαι ένας παίκτης που δεν του λείπει η υπευθυνότητα και εάν αποτύχω σε ένα σουτ, τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει...", παραδέχτηκε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και συνέχισε:

"Δεν θα προσπαθούσα να φύγει η μπάλα από τα χέρια μου. Σουτάρω επειδή πιστεύω ότι θα σκοράρω. Αυτό το συναίσθημα το έχω σε όλα τα σουτ που επιχειρώ όσο δύσκολα και τρελά και εάν θεωρούνται. Είμαι γεμάτος ελπίδες για την σειρά με την Μπαρτσελόνα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε ικανοί για όλα!".

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ