ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Γιασικεβίτσιους: "Ξεχωριστός ο κάθε τίτλος"

Γιασικεβίτσιους: "Ξεχωριστός ο κάθε τίτλος"
INTIME SPORTS

Ένα ακόμα πρωτάθλημα πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας με την Φενέρμπαχτσε και πλέον ανοίγει δρόμο για νέα καριέρα!

Η δήλωσή του μετά το τέλος του έκτου τελικού με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ ότι "Θα ήθελα να βοηθήσω στην ανάπτυξη του τουρκικού μπάσκετ. Ακόμη δεν έχω μιλήσει με την ομάδα για το μέλλον μου", αφήνει ανοικτά πολλά ενδεχόμενα.

Αφενός να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν όντας ήδη 35 ετών και αφετέρου να αναλάβει ένα διαφορετικό πόστο στην ομάδα, έχοντας πρώτα κρεμάσει τη φανέλα του. Πάντως, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ακόμα τι θα συμβεί.

"Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους, αλλά καθένας είναι ξεχωριστός για μένα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και προσπάθησα να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου", υπογράμμισε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον οποίο δεν... ξένισε η συμπεριφορά των οπαδών της Γαλατάσαραϊ στο Αμπντί Ιπεκτσί:

Σε όλη τη σειρά των τελικών η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων φανταστικοί. Έχω συνηθίσει από την Ελλάδα με ανθρώπους που παθιάζονται από το μπάσκετ και δεν επηρεάστηκα από το κλίμα".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ