ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Το trailer της Εφές για τα playoffs

Το trailer της Εφές για τα playoffs

Μετά τη Φενέρμπαχτσε, η Αναντολού Εφές επικράτησε και της έτερης πρωτοπόρου της TBL, Νταρουσάφακα και μάλιστα με μια σχετική άνεση, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να εξηγεί... τι κινητοποιεί τους παίκτες του.

Το 83-61 της Αναντολού Εφές επί της Νταρουσάφακα , ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, επί ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στην τουρκική λίγκα -προηγήθηκε αυτή επί της Φενέρμπαχτσε, την περασμένη Κυριακή (25/4).

Κάπως έτσι, η Εφές απέχει πια μόνο νίκη από τους πρωτοπόρους, με τον "Ντούντα" να εξηγεί πως " για εμάς ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ή για την ακρίβεια, ένα ακόμα καλό παιχνίδι για αυτόν τον μήνα. Αξίζαμε τη νίκη. Στην πρώτη περίοδο μπήκαμε πολύ καλά και είχαμε όλους τους παίκτες υγιείς. Μην σας ξεγελά η διαφορά του αποτελέσματος. Η Νταρουσάφακα πάλεψε, αλλά εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας άλλα δυο παιχνίδια κανονικής περιόδου. Πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτά, γιατί μας περιμένουν τα playoffs, όπου θα κριθούν όλα".

Ο κόουτς της Νταρουσάφακα, Οκτάι Μαχμουτί, ομολόγησε ότι " ήμασταν από την αρχή έως το τέλος, ένα βήμα πίσω".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ