ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σε trade ο Πλάις

Σε trade ο Πλάις

Ο Τίμπορ Πλάις δεν έχει ανταποκριθεί... ακριβώς στις προσδοκίες της Μπαρτσελόνα και οι "μπλαουγκράνα" αναζητούν μια λύση στο πρόβλημα. Ποια θα είναι αυτή; Διαβάστε τις πληροφορίες του Sport24.gr

Ένα "τιτίβισμα" ήταν αρκετό για να κάνει τον Τίμπορ Πλάις... το λόγο που απέκτησε ενδιαφέρον το απόγευμα της Δευτέρας (23/2).

Το tweet ανέφερε ότι ο Γερμανός σέντερ ενδέχεται να πάει στο ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα στη Γιούτα, ομάδα που πήρε τα δικαιώματα του από την Οκλαχόμα Σίτι, την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, η ίδια πηγή πρόσθεσε πως ο (Αμερικανός) εκπρόσωπος του δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση, ήδη.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη (τον οποίον υπέγραψε για αντί-Ντόρσι, για το ποσό του 1.000.000 ευρώ!). Όπως έγραψε Καταλανός δημοσιογράφος στο Twitter " διατίθεται, ακόμα και να τον τυλίξει με κορδέλα" για να τον στείλει, όπου είναι να πάει, με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι εκνευρισμένος για τα όσα δεν έχει προσφέρει ο διεθνής Γερμανός.

Το θέμα είναι... τι θα γράψουν οι "μπλαουγκράνα" ως "παραλήπτη" στο πακέτο που θα τυλίξουν. Οι διοικούντες την "Μπάρτσα" επικοινώνησαν με την Μπάμπεργκ και ζήτησαν τον Τρέβορ ΕμΜπάκβε, ο οποίος έχει προσφέρει φέτος 10.5π., 6.1 ριμπ., 0.9 ασίστ, 1.4 τάπες και 1.4 λάθη κατά μ.ο. στη γερμανική λίγκα -με την ομάδα του να ηγείται της κατάταξης-, ενώ στο Εurocup έχει 9π., 8.3 ριμπ., 09.8 ασίστ, 1.9 λάθη και 1.1 τάπες σε κάθε ματς.

Το θέμα είναι το τι φέρεται να πρόσφερε η Μπαρτσελόνα για τον Αμερικανό σέντερ (ύψους 2.07); Τον Πλάις! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης ήταν ο τελευταίος που έμαθε για το trade ήταν ο Γερμανός, ο οποίος εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο αν πάρει μέρος σε ανταλλαγή. Μέσα σ' όλα και οι Jazz δεν έχουν κανένα σκοπό να μπουν σε πιθανό trade που να περιλαμβάνει τον Γερμανό σέντερ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ