ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Βετούλας: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας τόνισε πώς οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του ματς κόντρα στον Κολοσσό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου.

" Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από δύο νίκες. Η προσαρμογή των νέων παικτών είναι σε καλό επίπεδο", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε αποφασίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι".

Ο Παναγιώτης Καπερώνης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε για το 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Κάναμε δύο σημαντικές νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως ο δρόμος για την παραμονή στην κατηγορία είναι πολύ μακρύς. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ