ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Αργυρόπουλος: "Παιχνίδι-γιορτή για τον Απόλλωνα"

Αργυρόπουλος: "Παιχνίδι-γιορτή για τον Απόλλωνα"
INTIME SPORTS

Χωρίς άγχος θα παίξει ο Απόλλων Πατρών απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Νίκος Αργυρόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα μίλησε ο γκαρντ του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για τον Απόλλωνα και για την Πάτρα. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα "γεμάτη" σε όλες τις θέσεις. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να είμαστε ενεργητικοί και σοβαροί στο παιχνίδι μας".

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής ανέφερε: " Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα με πολύ καλή ψυχολογία, καθώς προερχόμαστε από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα πληρώσουν εισιτήριο για να έλθουν στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παιχνίδι. Εντός έδρας παίζουμε πάντα για να διεκδικήσουμε τα όποια ποσοστά έχουμε για τη νίκη και πιστεύω ότι όλοι θα φύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο στο τέλος του παιχνιδιού".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ