ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Αμφίβολος ο Γούντς με τα Τρίκαλα

Αμφίβολος ο Γούντς με τα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αμφίβολη η συμμετοχή του Αμερικανού σέντερ, Τόνι Γουντς, κόντρα στα Τρίκαλα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Φώτη Λαμπρόπουλο.

Ο Απόλλων το Σάββατο (9/1, 17:00) θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα στην Πάτρα, για την 13η αγωνιστική της Basket League, αλλά η ομάδα έχει αμφίβολο τον Τόνι Γούντς.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται με διάστρεμμα και δεν έχει προπονηθεί με την Πάτρα τις τελευταίες μέρες. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά την περίπτωση του έμπειρου πάουερ-φόργουορντ, Φώτη Λαμπρόπουλου, ο παίκτης είχε συνάντηση με την διοίκηση του Απόλλωνα, οι δύο πλευρές τα είπαν από κοντά και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ο αθλητής, μάλιστα, αν και βρίσκεται στην Πάτρα αυτές τις μέρες, δεν έχει προπονηθεί ούτε καν δοκιμαστικά με την ομάδα.

Ο Αρκαδικός άφησε και επίσημα ελεύθερο τον Λαμπρόπουλο

Η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Φώτη Λαμπρόπουλο. Η ομάδα μας θέλει να ευχηθεί στον παίκτη καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ