ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης εν όψει για τον Ίκαρο

Καλαφατάκης εν όψει για τον Ίκαρο
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης τέσσερις μέρες αφού αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΚΑΟΔ θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία του Ικάρου Καλλιθέας.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο νέος τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας διαδεχόμενος τον Δημήτρη Πρίφτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χανιώτης τεχνικός πριν από τέσσερις μέρες είχε αποχαιρετήσει τους παίκτες του ΚΑΟΔ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει λυθεί η συνεργασία με τον Πρίφτη.

Ο Πρίφτης ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ του Ικάρου Καλλιθέας, όχι όμως επίσημα, πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όπως σας είχε προαναγγείλει το Sport24.gr από την ώρα του παιχνιδιού του Ικάρου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μία εξέλιξη που ουσιαστικά σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει από χθες το βράδυ και αποτέλεσε ουσιαστικά την ολοκλήρωση της ρήξης που είχε επέλθει μεταξύ του Έλληνα τεχνικού και του ισχυρού άνδρα της ομάδας Δημήτρη Αγγελόπουλου.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο τέλος του 2012 είχε αποτελέσει παρελθόν από το τεχνικό τιμ της ομάδας του Ικάρου Καλλιθέας ο εκ των βοηθών του Παναγιώτης Σαββάτης και στις αρχές του 2013 ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Παραδείσης.

Μία εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα για σχεδόν έναν μήνα το scouting του επόμενου αντιπάλου να γινόταν από τον Πρίφτη ενώ ρόλο γυμναστή σύμφωνα με πληροφορίες να είχε αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του Θωμάς Νίκου.

Όπως γίνεται κατανοητό και παρά το ότι ο Καλαφατάκης αποτελεί τον νέο τεχνικό του Ικάρου Καλλιθέας, με βοηθό του τον Λευτέρη Καλογήρου, απομένει να φανεί το πώς θα επέλθει το διαζύγιο με τον Πρίφτη.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ