ΙΚΑΡΟΣ

Φαγιέ: "Να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά"

Φαγιέ: "Να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά"

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ μίλησε για τη νίκη επί της Καβάλας, τονίζοντας πώς τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του μπορούν να φτάσουν στα πλέι οφ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικάρου Καλλιθέας, μίλησε ο Μουχάμαντ Φαγιέ, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καβάλας, λέγοντας πώς η ομάδα είναι σε θέση να φτάσει στα πλέι οφ.

" Δεν ήταν κάτι περίεργο για μένα. Στο κολέγιο, οι προπονητές μου συνήθιζαν να με βάζουν να μαρκάρουν αντίπαλους γκαρντ, οπότε είχα την εμπειρία. Αυτό που μετράει για μένα είναι ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μια σημαντική νίκη", δήλωσε ο Φαγιέ και πρόσθεσε:

" Είναι διαφορετικό το μπάσκετ στην Ελλάδα, από αυτό που είχα συνηθίσει στο ΝCAA και πέρσι στην Γαλλία. Με την βοήθεια των προπονητών, αλλά και των συμπαικτών μου, έχω αρχίσει να βελτιώνομαι και να ανακτώ την αυτοπεποίθηση μου".

Ο Ίκαρος πέτυχε την τέταρτη του νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ποιος μπορεί να είναι ο στόχος του; " Πιστεύω τα πλέι-οφ", απάντησε ο Φαγιέ και συμπλήρωσε: " Κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τους προπονητές και θεωρώ ότι θα έρθουν περισσότερες νίκες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την υποστήριξη που έχουμε από τη διοίκηση και όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα. Απλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ