ΡΕΘΥΜΝΟ

Τζόνσον: "Φεύγω για να παίζω περισσότερο"

Τζόνσον: "Φεύγω για να παίζω περισσότερο"
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Τάρικ Τζόνσον και ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πως η διοίκηση της ομάδας ήταν άψογη απέναντι του

Όπως αναμενόταν από μέρες, το Ρέθυμνο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έλυσε τη συνεργασία του με τον Ταρίκ Τζόνσον.

Παράλληλα, το Ρέθυμνο ευχαρίστησε τον Τάρικ Τζόνσον για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Στο μεταξύ, ο Τάρικ Τζόνσον έκανε την παρακάτω δήλωση ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ομάδα: "Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στο Ρέθυμνο. Όλο αυτό το διάστημα της παραμονής μου στο Ρέθυμνο έμεινα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς, αλλά επιθυμούσα να πάω σε μια ομάδα όπου θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Επίσης θέλω να δηλώσω οτι σε μια εποχή με πολλές οικονομικές δυσκολίες για την Ελλάδα και το μπάσκετ, η διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean ήταν άψογη απέναντι μου, και θέλω να την ευχαριστήσω γι αυτό. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα και τους φιλάθλους της να την δουν να αγωνίζεται στην Ευρώπη την νέα χρονιά".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ