ΚΑΟΔ

Υπέγραψε στον ΚΑΟΔ ο Λο

Υπέγραψε στον ΚΑΟΔ ο Λο

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα θα αγωνίζεται ο Ρομπ Λο. Ο διεθνής Νεοζηλανδός υπέγραψε με τη δραμινή ΚΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ρομπ Λο μέχρι και χθες (7/9) αγωνιζόταν στα παρκέ της Ισπανίας, φορώντας το εθνόσημο της Νέας Ζηλανδίας στο στήθος.

Πλέον, πέρα από τη φανέλα της χώρας του, θα φορά και αυτή του ΚΑΟΔ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη δραμινή ΚΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον διεθνή φόργουορντ - σέντερ της Νέας Ζηλανδίας, Rob Loe, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Ρομπ Λο είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,11μ. και αγωνιζόταν μέχρι χθες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Με τη Νέα Ζηλανδία έφτασε έως τις 16 καλύτερες ομάδες, αλλά η ομάδα του αποκλείστηκε την Κυριακή από την Λιθουανία. Ο Λο είχε στο Μουντομπάσκετ 3,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 17,5 λεπτά συμμετοχής, ξεκινώντας βασικός.

Αποφοίτησε την άνοιξη από το πανεπιστήμιο του Σεντ Λούις έχοντας 10,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,2 κοψίματα κατά μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 30% από τη γραμμή του τρίποντου.

Είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στην θέση “4” και στη θέση “5”."

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ