ΚΑΟΔ

Σε μία εβδομάδα η απόφαση

Σε μία εβδομάδα η απόφαση
INTIME SPORTS

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστή η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το τρίποντο του Δημήτρη Τσαλδάρη στην εκπνοή της παράτασης στο παιχνίδι ΚΑΟΔ-Νέα Κηφισιά.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το τρίποντο του Δημήτρη Τσαλδάρη στην εκπνοή της παράτασης στο παιχνίδι ΚΑΟΔ-Νέα Κηφισιά θα γίνει γνωστή την επόμενη εβδομάδα.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας τόσο η Νέα Κηφισιά όσο και ο ΚΑΟΔ βρέθηκαν ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή όπου και εξέφρασαν τις θέσεις τους.

Η ομάδα της Δράμας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Αριστείδη Ιωαννίδη, και τον νομικό της εκπρόσωπο Νίκο Πετράτο υποστηρίζοντας μέσα από τα στοιχεία της, βίντεο και φωτογραφίες, πως το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την οποία στις τάξεις της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι με την Ραμποτνίτσκι τελικά προτιμήθηκε να αναβληθεί με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να αναμένει τον Τζέι Γκόβαν Μπράουν να ανεβάσει ρυθμούς μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε κληρονομήσει ενοχλήσεις στη μέση του μετά από το άτσαλο πέσιμο που είχε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά για αυτό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας.

Σε αντίθεση με τον Μπράουν που όλα δείχνουνε ότι θα είναι τελικά στη διάθεση του Βόσνιου τεχνικού της ομάδας της Δράμας κάτι ανάλογο δεν ισχύει τελικά και για τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ