ΚΑΟΔ

Πάει Χιμίκ ο Μονρό

Πάει Χιμίκ ο Μονρό
Κρις Μονρό

Μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου του συμβολαίου με τον ΚΑΟΔ ο Κρις Μονρό σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει στην Ουκρανία για λογαριασμό όμως της Χιμίκ.

Στην Χιμίκ πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κρις Μονρό μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου του με τον ΚΑΟΔ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ στα τέλη Ιανουαρίου θα επιστρέψει και πάλι στην Ουκρανία αλλά όχι για λογαριασμό της Μπουντιβέλνικ όπου αγωνιζότανε μέχρι τα τέλη του 2011.

Ο Μονρό στην διαφαινόμενη επιστροφή του στην Ουκρανία θα έχει για προπονητή του τον προκάτοχο του νυν τεχνικού του στον ΚΑΟΔ στον πάγκο του Ηρακλή στην περσινή αγωνιστική περίοδο τον Ντάρκο Ρούσο.

Εκτός του Σέρβου τεχνικού όμως το άλλο που θα τον συνδέει και πάλι με το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι η παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ, Ρεϊσόν Τέρι, που είχε αγωνιστεί στην πρώτη του παρουσία στην Ευρώπη την περίοδο 2006-2007 στον Άρη.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι του ΚΑΟΔ η επιστροφή το απόγευμα στις προπονήσεις στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» θα βρει τον Γιώργο Καλαφατάκη με τους συνεργάτες και τους παίκτες του με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Σε ένα στοιχείο στο οποίο θα ποντάρει ο Χανιώτης τεχνικός της ομάδας της Δράμας εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού το απόγευμα του Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο «Καλάφας» γνωρίζει πως η ομάδα του με νίκη μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Α΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 θα φθάσει στα τέσσερα ροζ φύλλα αγώνα και θα βρεθεί αγκαλιά με την επίτευξη του βασικού της στόχου.

Της επίτευξης της παραμονής της στην Α1, όπως δεν είχε πετύχει προ δεκαετίας στην πρώτη της παρουσίας, και ακολούθως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με άλλον αέρα την συνέχεια κυνηγώντας την υπέρβαση της συμμετοχής στα πλέι οφ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ