ΚΑΟΔ

Πάει Δράμα ο Χαραλαμπίδης

Πάει Δράμα ο Χαραλαμπίδης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται αύριο (11/07) στην Δράμα για να έχει συνάντηση με την διοίκηση του ΚΑΟΔ.

Συνάντηση με την διοίκηση του ΚΑΟΔ είναι προγραμματισμένο να έχει αύριο (11/07) ο Κώστας Χαραλαμπίδης στην Δράμα.

Η παρουσία του 36χρονου έμπειρου γκαρντ και πρώτου σκόρερ του ΚΑΟΔ στην περσινή κανονική περίοδο της Α1 θα έχει να κάνει με μία πρώτη συζήτηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χαραλαμπίδης μετά το τέλος της κανονικής περιόδου είχε συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Μπρίντιζι και το πρωτάθλημα της Α2 της γειτονικής χώρας.

Ωστόσο το κεφάλαιό του δεν ήταν δυνατό να κλείσει στην ομάδα της Δράμας όπου επιθυμούνε την παραμονή του και για την νέα αγωνιστική περίοδο με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται η κατάθεση και επίσημης πρότασης.

Κάτι που έχει ήδη συμβεί αρχικά από τον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες αργότερα από τον Άρη χωρίς όμως ο Χαραλαμπίδης να έχει δώσει την απάντησή του. Στην περίπτωση δε του Άρη όλα δείχνουνε ότι πρώτα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του διακανονισμού των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Εν τω μεταξύ ανοιχτό συνεχίζει να παραμένει το θέμα του προπονητή στον ΚΑΟΔ με τον Γιώργο Καλαφατάκη να παραμένει ο Νο1 υποψήφιος. Ωστόσο η παραμονή του Χανιώτη τεχνικού στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Δράμας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ