ΚΑΟΔ

Ο Μπορόβνιακ στη Ζιέλονα Γκόρα

Ο Μπορόβνιακ στη Ζιέλονα Γκόρα
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ μπορεί να επιθυμούσε την παραμονή του Ντέγιαν Μπορόβνιακ αλλά ο Σέρβος φόργουορντ υπέγραψε στην Ζιέλονα Γκόρα.

Στη Ζιέλονα Γκόρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ αφήνοντας πίσω του τον ΚΑΟΔ μετά από έναν μήνα παρουσίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις της ομάδας της Δράμας και ο Γιώργος Καλαφατάκης επιθυμούσανε την παραμονή του Σέρβου φόργουορντ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Μπορόβνιακ με την φανέλα του ΚΑΟΔ.

Υπενθυμίζεται πως η πολωνική Ζιέλονα Γκόρα ήταν εκ των αντιπάλων του Πανιωνίου στον όμιλο του φετινού Eurocup όπως και ότι η έλευση του Μπορόβνιακ στον ΚΑΟΔ είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Σταμάτη Μπένα.

Αυτό που απομένει πλέον να φανεί και δεδομένου ότι ο Μπένας θα μείνει σχεδόν ακόμη έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης αν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση από την ομάδα της Δράμας ενίσχυσης του ρόστερ της.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ