ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Μπορεί να κάνει τη ζημιά"

Καλαφατάκης: "Μπορεί να κάνει τη ζημιά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση εν όψει του κυριακάτικου αγώνα (15/1, 4μ.μ.) με το Περιστέρι στη Δράμα

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Γιώργος Καλαφατάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του μετά την ήττα από το Ρέθυμνο και ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωσε για να επιβάλλουν το ρυθμό τους.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στους τραυματισμούς που έχουν επηρεάσει την ετοιμότητα της ομάδας του, ενώ απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να γεμίσουν το "Δ. Κραχτίδης".

"Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο πήγαμε αρκετά καλά αν και θα μπορούσαμε να είχαμε μια-δύο νίκες παραπάνω. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με το Ρέθυμνο με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα και κυρίως να στεναχωρήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο", επισήμανε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Τώρα παίζουμε ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που όπως έδειξε και στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν επιβάλλεις τον ρυθμό σου.

Δυστυχώς για άλλον ένα αγώνα δεν είχαμε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε όπως θα ήθελα λόγω των τραυματισμών βασικών μας παικτών,αλλά ούτε και τον χρόνο μια και παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη - Σάββατο και αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την αποθεραπεία των τραυματιών μας.

Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις.Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη στην έδρα μας".


Από την πλευρά του, ο Κώστας Κακαρούδης υπογράμμισε: "Μετά το άτυχο αποτέλεσμα της Τετάρτης με το Ρέθυμνο θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με μία νίκη αλλά κυρίως με μία καλύτερη εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι.

Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι όπως δεν είναι εύκολο κανένα παιχνίδι φέτος στην Α1 και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα την προηγούμενη αγωνιστική τόσο στο παιχνίδι του ΣΕΦ όσο και στο Παλαί.

Από μας εξαρτάται. Πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας-πράγμα που δεν κάναμε την Τετάρτη- να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει και ψυχολογικά την δύναμη να κάνουμε ένα ακόμη καλύτερο δεύτερο γύρο,αλλά και γιατί το χρωστάμε στον υπέροχο κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ