ΚΑΟΔ

Απέκτησε και φέρνει Γκόινς

Απέκτησε και φέρνει Γκόινς

Ο ΚΑΟΔ θα ενισχυθεί με τον νεαρό πλέι-μέικερ Μέλβιν Γκόινς, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του με προορισμό τη... Δράμα!

Ο 24χρονος απόφοιτος του Τενεσί (ύψους 1.80) ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι του από τις ΗΠΑ και αναμένεται να βρίσκεται αύριο το απόγευμα της Τρίτης στην Δράμα για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γκόινς θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Γιώργου Καλαφατάκη κυρίως στην οργάνωση και να δώσει ανάσες στον Σάκη Καρύδα που έδειξε και χθες στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό να τις χρειάζεται.

Ο Γκόινς τέλειωσε πέρσι το κολέγιο του Τενεσί έχοντας 7.9 πόντους, 2.8 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ με τους "Βολς" με τον ΚΑΟΔ να είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα.

Ο Γκόινς πάντως θα έχει και έναν σύμμαχο στην γρηγορότερη δυνατή προσαρμογή του στο νέο του περιβάλλον με αυτόν να είναι ο Γκάρι Φλάουερς.

Τον 25χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ του ΚΑΟΔ, και από τους πιο σταθερούς μέχρι στιγμής παίκτες της ομάδας της Δράμας με τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι φίλοι.

Η σχέση του Φλάουερς με τον Γκόινς ήταν επόμενο να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό τον «Καλάφα» στην συλλογή στοιχείων για την αξία του πριν ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Το πρώτο σχόλιο για την περίπτωση του απόφοιτου του κολεγίου του Τενεσί έκανε σε επικοινωνία του Sport24.gr ο έτερος Αμερικανός του ΚΑΟΔ, Τζαμάρ Σάντερς.

"Μπορεί να μην έτυχε να τον αντιμετωπίσω αλλά πρόκειται για έναν πολύ καλό και δυνατό πλέι μέικερ και δεν θα πρέπει να ξεγελάει κανέναν το ύψος του.

Είναι ένας αθλητικός και γρήγορος πλέι μέικερ ενώ όπως τον έχω παρακολουθήσει πρόκειται για έναν εξαιρετικό αμυντικό και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει", σχολίασε ο Σάντερς.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και από την στιγμή που ο Γκόινς πατήσει το πόδι του στην Δράμα και το κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» θα κάνει το ντεμπούτο του το απόγευμα του Σαββάτου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την 4η αγωνιστική.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ