ΚΑΟΔ

Επίσκεψη ΚΑΟΔ στο μουσικό σχολείο Δράμας

Επίσκεψη ΚΑΟΔ στο μουσικό σχολείο Δράμας

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας επισκέφθηκε σήμερα (17/01) αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ στα πλαίσια του προγράμματος "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ". Στο αγωνιστικό κομμάτι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Έντιν Μπάβτσιτς.

Αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ στα πλαίσια του προγράμματος "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ" το Μουσικό Σχολείο Δράμας. Στα αγωνιστικά επέστρεψε στις προπονήσεις ο Έντιν Μπάβτσιτς.

Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ μετά την νέα εξέταση που υποβλήθηκε και το σχετικό συντηρητικό πρόγραμμα που είχε ακολουθήσει τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη στα πλαίσια της προετοιμασίας για το μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Την αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ που επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Δράμας αποτελούσανε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης, το μέλος του τεχνικού τιμ και εκ των βοηθών του Κυριάκος Παπαδόπουλος και από τους παίκτες οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Κέβιν Πάλμερ, Γκι Μισέλ και Στέλιος Ιωάννου υποδέχθηκαν στο κατάμεστο αμφιθέατρο του σχολείου με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Καλαφατάκης και οι παίκτες της ομάδας της Δράμας μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα. Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες και τον προπονητή και στο τέλος πήραν όλα αυτόγραφα.

Πριν αποχωρήσουν η ομάδα έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τους αγώνες του ΚΑΟΔ με επόμενος να είναι αυτός μετά από δύο εβδομάδες με τον Απόλλων Πατρών.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ