ΚΑΟΔ

"Εμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

"Εμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ έκανε ειδική αναφορά στην απόκτηση του Μονρό από τον ΚΑΟΔ.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (4/1, 17.00), κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσθήκη του Μονρό στο ρόστερ των Δραμινών.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ΣΟύλης Μαρκόπουλος...

"Πριν απ' όλα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων που ο καθένας θέτει. Όσον αφορά τον αγώνα εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Προσθέσαμε στο ρόστερ έναν ποιοτικό παίκτη, τον Μονρό, ο οποίος θα μας βοηθήσει στο rotation των γκαρντ μας, μια και Χαραλαμπίδης και Χαντ έμειναν λίγο πίσω λόγω των τραυματισμών τους.

Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο οποίος είναι μια δουλεμένη ομάδα με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια και με παίκτες έμπειρους αλλά και πολύ ταλαντούχα νέα παιδιά.

Πιστεύω ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο για να δώσει την ώθηση στην ομάδα να πετύχει μία ακόμη νίκη".

"Δύσκολο παιχνίδι, ομάδα με ιστορία ο ΠΑΟΚ"

Ο φόργουορντ του ΚΑΟΔ, Βασίλης Κιτσούλης, δήλωσε από την πλευρά του: "Ως αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους των συμπαικτών μου καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο γιατί παίζουμε με μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και με πολυπληθείς φιλάθλους στην περιοχή μας.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και αυτό μας έφερε λίγο πίσω. Δουλεύουμε όμως πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτή η δουλειά σιγά σιγά βγαίνει στο γήπεδο.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο από μία σειρά παιχνιδιών που έχουμε να δώσουμε τον Ιανουάριο και θα παίξουν ρόλο στην πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Καλώ τον κόσμο μας που έχει δείξει ότι είναι κοντά μας να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ