ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή..."

Μαρκόπουλος: "Παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή..."
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε με αρκετά καλά λόγια για τον ΚΑΟΔ, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Μάρκους Γκόρι. Τι δήλωσε ο Καλλές.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε πως το έργο του ΠΑΟΚ στον ΚΑΟΔ μόνο εύκολο δεν είναι, αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μονρό από τους Δραμινούς, αλλά και στο ότι ο "Δικέφαλος" έχει πλέον το πρόβλημα της απώλειας του Μάρκους Γκόρι.

" Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά από την έναρξη του πρωταθλήματος και διαθέτει και βάθος στο ρόστερ της, αλλά και παίκτες έμπειρους και ικανούς", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

" Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ρόστερ του ΚΑΟΔ είναι δύο από τους βασικούς άξονες της ομάδας που πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση, υπάρχει ο Τσέρανιτς, ο Χαντ κι άλλοι καλοί παίκτες, ενώ και η προσθήκη του Μονρό δίνει κι άλλες λύσεις στην περιφέρειά τους. Το παιχνίδι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη προσπάθεια, για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, μετά και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών και το γεγονός ότι θα παίζουμε πλέον και χωρίς τον Γκορί".

Καλλές: "Κρίσιμο και οριακό ματς"

Στην φυγή του Μάρκους Γκόρι στάθηκε ο Νίκος Καλλές επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να επηραστεί από αυτήν. Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός σέντερ: " Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς και οριακό για μας, από την στιγμή που –για διάφορους λόγους- δεν έχουμε πλέον μαζί ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας. Πρέπει να μην επηρεαστούμε, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και με ομαδική δουλειά να καλύψουμε το κενό και να φτάσουμε στη νίκη.

Θα πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, απέναντι σε μία ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της, τρέχει αρκετά και έχει καλή περιφέρεια με Χαραλαμπίδη, Καρύδα και τον Μονρό που προστέθηκε τώρα, αλλά και ισχυρή φροντ λάιν, με παίκτες όπως ο Μπάβσιτς που τον γνωρίζουμε καλά από πέρσι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ