ΚΑΟΔ

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Χαντ

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Χαντ
INTIME SPORTS

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ του ΚΑΟΔ, Τζέρεμι Χαντ, στον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το διάστρεμμα που κληρονόμησε ο Τζέρεμι Χαντ στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δεν φανεί εμπόδιο να του στερήσει την παρουσία του στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας της Δράμας.

Το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» όπου ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να δώσει το παρών.

"Ευτυχώς δεν είναι κάτι το σοβαρό", παραδέχθηκε ο Χαντ σε επικοινωνία του Sport24.gr και πρόσθεσε: "Όπως όλα δείχνουνε λογικά θα χάσω μία – δύο μέρες προπονήσεων αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Ακόμη και την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσω να προπονηθώ", και κατέληξε: "Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να χάσω το σημαντικό παιχνίδι που μας περιμένει την Κυριακή με τον Κολοσσό στην έδρα μας".

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν θα υπολογίζει για τρίτο συνεχόμενο στον Σάκη Καρύδα που τελεί σε άδεια από την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 μέχρι την 30η Ιανουαρίου μετά την απόφαση της περασμένης Παρασκευής. Αυτής που ακολούθησε της απολογίας του τρεις μέρες νωρίτερα.

Κατά τα άλλα ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ έχοντας μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ από την στιγμή που θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Χαντ θα δει το απουσιολόγιό του να είναι λευκό.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ