ΚΑΟΔ

Διπλός πονοκέφαλος για Μάρκοβιτς

Διπλός πονοκέφαλος για Μάρκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ κληρονόμησε δύο προβλήματα από το Σαββατιάτικο φιλικό του κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Αυτά είχανε να κάνουμε με τους Κώστα Κακαρούδη και Πρέστον Νόουλς.

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς αν ήθελε κάτι να αποφύγει στο φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο αυτό ήταν τυχόν τραυματισμοί. Και δυστυχώς για τον τεχνικό του ΚΑΟΔ προέκυψαν δύο. Των Κώστα Κακαρούδη και Πρέστον Νόουλς.

Ο αρχηγός του ΚΑΟΔ κληρονόμησε ένα τράβηγμα στον κοιλιακό του ενώ ο Αμερικανός γκαρντ ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε με αποτέλεσμα αμφότεροι να μην προπονήθηκαν το απόγευμα.

Ωστόσο από τους δύο η πιο δύσκολη περίπτωση δείχνει να είναι αυτή του Κακαρούδη που θα μείνει σίγουρα εκτός προπονήσεων για δύο ακόμη ημέρες. Ο έμπειρος φόργουορντ ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπειών θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μείνει εκτός προπονήσεων και προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο "Δημήτριος Κραχτίδης" ακόμη και μέχρι την παραμονή του.

Κι όσο για τον Νόουλς λογικά θα μπει σε ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας από μεθαύριο Τετάρτη όπως και ο τρίτος σημερινός απών της προπόνησης του ΚΑΟΔ. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο του.

Αντίθετα στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ επέστρεψε σήμερα ο Γκι Μισέλ με τον Γάλλο σέντερ να είχε προφυλαχθεί όλη την περασμένη εβδομάδα αφού είχε ταλαιπωρηθεί από την μέση του.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ