ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Υπομονή συνέστησε ο Πεδουλάκης

Υπομονή συνέστησε ο Πεδουλάκης
INTIME SPORTS

Για τον Αργύρη Πεδουλάκη δεν αποτελούν δικαιολογία οι τραυματισμοί και συνιστά συγκέντρωση στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση για να φτάσει στη νίκη το Περιστέρι

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό για την 19η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Αργύρης Πεδουλάκης ζητάει από τους παίκτες του συγκέντρωση για να συνεχίσουν με νίκη στους εντός έδρας αγώνες.

Την περασμένη Κυριακή, το Περιστέρι ηττήθηκε από την Καβάλα ωστόσο άφησε πίσω του το ματς αυτό και σκέφτεται μόνο αυτό με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

"Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο καθώς μετά από τις επιβεβλημένες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ενσωματωθούν οι καινούργιοι παίκτες στο κλίμα αλλά και στη φιλοσοφία της ομάδας", επισήμανε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Δυστυχώς για μία ακόμη εβδομάδα αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία όταν ξεκινάει ένας αγώνας. Στόχος μας απέναντι στον Ηλυσιακό είναι να συνεχίσουμε τις νίκες στους εντός έδρας αγώνες και να ανέβουμε βαθμολογικά.

Ο αντίπαλός μας είναι μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα με δύναμη και στην περιφέρεια αλλά και κοντά στο καλάθι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά και να μην επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ και στην επίθεση να έχουμε υπομονή προκειμένου να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ