ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Στο Περιστέρι συνεχίζει ο Παπαντωνίου

Στο Περιστέρι συνεχίζει ο Παπαντωνίου
INTIME SPORTS

Έχει συμφωνήσει σε όλα με το Περιστέρι ο Νώντας Παπαντωνίου και απομένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψει.Διαβάστε τις λεπτομέρειες της μεταγραφής...

Ο πρώην άσοςτου Ηλυσιακού, Νώντας Παπαντωνίου έχει συμφωνήσει με το Περιστέρι και η καινούρια σεζόν κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρει στην ομάδα των "Δυτικών προαστείων".

Ο 19χρονος πλέι μέικερ κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ηλυσιακού και της ΑΕΚ, ενώ το Περιστέρι εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό της καριέρας του.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας είχε συνεργαστεί όταν ήταν στην ΑΕΚ με τον προπονητή του Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη, με τον οποίο μάλιστα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και δεν είναι καθόλου απίθανο ο τεχνικός του συλλόγου των Δυτικών προαστείων να αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που ο Παπαντωνίου θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Την περασμένη σεζόν ο Παπαντωνίου με την φανέλα του Ηλυσιακού είχε 2.9 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 11.4 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Εκτός από την υπόθεση Παπαντωνίου, το Περιστέρι ενδιαφέρεται και για τον Ζόραν Βρκιτς, έχοντας μάλιστα καταθέσει πρόταση στον τελευταίο ύψους 60.000 ευρώ...

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ