ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Σαν πρωτάθλημα για εμάς η παραμονή"

Κουστένης: "Σαν πρωτάθλημα για εμάς η παραμονή"
INTIME SPORTS

Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε για την εξαιρετική πορεία του Περιστερίου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης απάντησε σε ερωτήσεις των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

" Το καλοκαίρι οικοδομήσαμε μία ομάδα, γνωρίζοντας πως τα οικονομικά μας είναι πενιχρά. Ξέραμε πως τα χρήματα δεν θα ήταν ένα όπλο μας για να δελεάσουμε παίκτες να έρθουν στην ομάδα μας. Για αυτό έπρεπε να είμαστε ειλικρινείς μαζί τους από την αρχή...

Ξεκαθαρίσαμε από το καλοκαίρι πως θα δουλέψουμε με ευσυνειδησία και με ζήλο για να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας. Εγώ, προσωπικά, είπα στους παίκτες πως μόνο αν ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα, εμένα, τη διοίκηση να σώσουμε τον σύλλογο θα έπρεπε να έρθουν. Και έτσι ήρθαν οι παίκτες και χτίσαμε μια ομάδα, της οποίας ο στόχος είναι να σωθεί".

Όσο για τα "κλειδιά" της καλής λειτουργίας του Περιστερίου, σημείωσε: " Όλα είναι θέμα χημείας, σκληρής δουλειάς και ειλικρίνειας. Με αυτά λειτουργεί μια ομάδα και φτάνει στην επιτυχία. Μέσα από τη συλλογική δουλειά μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να σωθούμε. Αυτό για εμάς θα είναι σαν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Εμείς κάθε εβδομάδα δίνουμε τη μάχη μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι τον Μάιο".

Τέλος αναφέρθηκε και στους δύο "αιωνίους": "Ο Πεδουλάκης χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορείς να φτιάξεις μία ομάδα μέσα σε λίγους μήνες. Και οι δύο προπονητές (Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) χρειάζονται πίστωση χρόνου. Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά και οι δύο ομάδες χρειάζονται χρόνο για να δεθούν. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην Ελλάδα και συνηθίζεται να είσαι ήρωας μετά από μία νίκη και “χαμένος” μετά από μία ήττα. Όλα χρειάζονται αυτοσυγκράτηση για να μπορεί να γίνει σωστή αξιολόγηση".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ