ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Αμφίβολος ο Πέτρουλας για Παναθηναϊκό

Αμφίβολος ο Πέτρουλας για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέκου Πέτρουλα στον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Πέριστέρι στο κλειστό "Α. Παπανδρέου"

Το Περιστέρι υποδέχεται την Κυριακή (2/12) τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και άπαντες ελπίζουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Τζίμης Κουστένης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τον φιλικό αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας, την Τετάρτη και πλέον άπαντες έχουν στο μυαλό τους τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όμως όλοι θέλουν να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τις όποιες ελπίδες για διάκριση θα έχουν.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες, εξαιρουμένου του Αλέκου Πέτρουλα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ελέω ενός προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «πράσινους» κρίνεται ως αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης τη μίνι ανακοίνωση για να δώσει ο κόσμος το βροντερό παρών στο παιχνίδι της Κυριακής:

"Πάντως, με ή χωρίς τον Πέτρουλα, οι παίκτες μας αναμένεται να τα δώσουν όλα στο παρκέ την Κυριακή, ώστε να κάνουν υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Όπως έχουν κάνει άλλωστε σε όλα τα φετινά παιχνίδια, είτε τα έχουν κερδίσει, είτε όχι.

Γι’ αυτό και αξίζουν τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος αποτελεί το στήριγμα της ομάδας μας στη φετινή δύσκολη σεζόν. Τόσο από ηθικής, όσο και από οικονομικής πλευράς.

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι μεγάλος, ωστόσο το Περιστέρι έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Όλοι γήπεδο, λοιπόν, την Κυριακή. Μη χάσετε αυτό το παιχνίδι, το οποίο μάλιστα δεν θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση. Όλοι δίπλα στον Γ.Σ.Π., λοιπόν!

α εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κυκλοφορούν ήδη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστέρι για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 210- 5778190".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ