ΠΑΟΚ

Το... σημαντικό deal με Σαββίδη

Το... σημαντικό deal με Σαββίδη
savvidis INTIME SPORTS

Η συμφωνία της ΚΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη για την εκμετάλλευση του σήματος "φέρνει" σημαντικά οικονομικά οφέλη στο τμήμα μπάσκετ. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Εδώ και μήνες είχαμε αποκαλύψει πως στον ΠΑΟΚ είχαν στο μυαλό τους την βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη και ότι είχαν στην... ατζέντα τους μια συνάντηση με τον ίδιο.

Αυτή έγινε την Κυριακή (25/11) μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ και του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου που είχε γίνει στις 21/8 για τα διαρκείας, σχετικά με τον ομογενή επιχειρηματία παραδέχτηκε δημόσια πως...

" θέλουμε κάποια στιγμή να γνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, να του πούμε ποιοι είμαστε, ποια είναι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ η οποία έχει πολύ μεγάλη ιστορία και από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι θα προκύψει".

Η αλήθεια είναι πως στον "Δικέφαλο" είχαν μια τάση να... υποβαθμίζουν το όλο ζήτημα της βοήθειας από τον Σαββίδη μέχρι να επέλθει η συμφωνία, η αλήθεια είναι όμως πως είχαν πάντα κατά νου το πως θα ωφεληθεί η ΚΑΕ από τον ίδιο.

Την Τετάρτη (28/11) ως γνωστόν ανακοινώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ και της ΚΑΕ για την εκμετάλλευση του σήματος, για πέντε χρόνια θα έχει το... κουμάντο ο Σαββίδης που θα επιχειρήσει να διαχειριστεί όπως... πρέπει το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο θα "φέρει" σημαντικά κέρδη στο τμήμα μπάσκετ.

Ποιο θα είναι το ποσό; Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο θα μπαίνουν στα ταμεία της ΚΑΕ 150.000 ευρώ, κάτι που φυσικά αποτελεί "ανάσα" για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή.

Αν υπολογίσει κανείς και τα 200.000 ευρώ της συμφωνίας με τον Δημήτρη Κοντομηνά για την οποία είχε τον πλέον καθοριστικό ρόλο για το deal ο Μάνος Μαλέλης (είναι εκτός διοίκησης αλλά πάντα κοντά σε αυτήν), καταλαβαίνει κανείς πως οι συγκεκριμένες συμφωνίες είναι... σωτήριες για τον ΠΑΟΚ (βέβαια οι άνθρωποι του στέκονται αρκετά στα μειωμένα έσοδα από τα τηλεοπτικά).

Κατά τα άλλα για το ματς με το Ρέθυμνο, στον "Δικέφαλο" ρίχνουν βάρος στο γρήγορο ρυθμό που έχει η ομάδα της Κρήτης στο παιχνίδι της αλλά και στο περιφερειακό σουτ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ