ΠΑΟΚ

Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ

Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη και έτσι ο "Δικέφαλος" θα αγωνιστεί δίχως κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ δεν απέφυγε την τιμωρία για όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη. Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη αυτή (η τιμωρία) βάσει των όσων είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και τελικά ο "Δικέφαλος" τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει πως οι "ασπρόμαυροι" θα αγωνιστούν δίχως κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 16/2.

Ακόμη η ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ (είχαμε αναφέρει πως οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τιμωρία μίας αγωνιστικής και "τσουχτερό" χρηματικό πρόστιμο).

Στην απολογία των "ασπρόμαυρων" να σημειωθεί πως έδωσε το παρών ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Η σχετική απόφαση, αναφέρει:

"Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ:
α) για τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00 ευρώ,
β) για ρίψη αντικειμένων επικινδύνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών διαιτητών, παραγόντων κλπ. (ρίψη κροτίδων) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00 ευρώ και
γ) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00 ευρώ για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00¤, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 25-1-2014".

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την ΚΑΕ, είναι πιθανό να γίνει έφεση μιας και η τιμωρία είναι εφέσιμη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ