ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή ραντεβού με τους οργανωμένους

Την Παρασκευή ραντεβού με τους οργανωμένους

Την συγκεκριμένη μέρα η διοίκηση της ΚΑΕ θα τα πει με εκπροσώπους συνδέσμων για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ελαφρύ διάστρεμμα ο Ντόνι ΜακΓκραθ

Την Δευτέρα (21/1) είχαμε αποκαλύψει ότι στον ΠΑΟΚ είχαν κατά νου να υπάρξει κουβέντα με εκπροσώπους συνδέσμων προκειμένου να κυλήσουν όλα ήρεμα στο ματς με τον Ολυμπιακό και το ραντεβού της διοίκησης με τους οργανωμένους θα γίνει την Παρασκευή (25/1).

Σε αυτούς θα επισημανθεί η ανάγκη να υπάρξει κόσμια ατμόσφαιρα και έτσι να μην υπάρχουν απρόοπτα που θα θέσουν σε κίνδυνο τιμωρία της ομάδας.

Στο μεταξύ στο πρόγραμμα της Τρίτης (22/1) ο Ντόνι ΜακΓκραθ υπέστη ελεφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του την Τετάρτη. Ο Μιχάλης Τσαιρέλης λόγω ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ όπως γίνεται στο ξεκίνημα της κάθε εβδομάδας δεν συμμετείχε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Τέλος προπονήθηκε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ενώ οι Χάτσερ, Τσαιρέλης και Δέδας θα επισκεφθούν την Τετάρτη (23/1) στις 13:00 το 11ο Δημοτικό Σχολείο της Καλαμαριάς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ