ΠΑΟΚ

Θετικές εντυπώσεις από Σιναντίνοβιτς

Θετικές εντυπώσεις από Σιναντίνοβιτς

Ο Σιαντίνοβιτς, ο οποίος δεν είναι... άγνωστος στον ΠΑΟΚ, άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας στις προπονήσεις που πήρε μέρος και όλα είναι ανοιχτά αναφορά με ενδεχόμενη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο".

Από το καμπ του ΠΑΟΚ που γίνεται στο "Παλατάκι" αναμένεται να δοθούν δύο-τρία συμβόλαια, σύμφωνα με τα όσα λένε στον "Δικέφαλο" και ένας από αυτούς που έχει δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις είναι ο Εντι Σιναντίνοβιτς.

Οπως είχαμε γράψει και πριν λίγες μέρες ο Σέρβος με το... καλημέρα της παρουσίας του στο γήπεδο των "ασπρόμαυρων" "κέρδισε" ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι σχημάτισαν καλή άποψη γι' αυτόν.

Το όνομα του έχει ακουστεί στους κόλπους του ΠΑΟΚ για το ότι θα μπορούσε να σταθεί στην ομάδα της νέας σεζόν, χωρίς βέβαια αυτό να έχει ξεκαθαρίσει πως θα γίνει οριστικά (θέλουν να τον δουν κι άλλο στον "Δικέφαλο"). Ακόμη έχει προκαλέσει θετική εντύπωση στον ΠΑΟΚ το ότι έδειξε θέληση για να βρεθεί στο καμπ της ομάδας από την Σερβία.

Συγκεκριμένα υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Μπάνε Πρέλεβιτς και του ίδιου, ο τελευταίος έμαθε για το καμπ και συμφώνησε να έρθει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να προπονηθεί. Μάλιστα πλήρωσε από την... τσέπη του για την μετακίνηση του προς την Θεσσαλονίκη (ο ΠΑΟΚ απλά πλήρωσε την διαμονή), γεγονός πως δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας δεδομένου πως έδειξε θέληση για να βρεθεί στο καμπ. Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (μέρα κατά την οποία ήταν ανοιχτή η προπόνηση της ομάδας) και της Πέμπτης (δεν προπονήθηκε την Παρασκευή) έδειξε καλά στοιχεία.

Ο Σιναντίνοβιτς είναι 24 ετών και την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν αγωνιστεί στο εξωτερικό και στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, πέρασε από την Α2 και την ΑΕΚ Αργους έχοντας 16,4 πόντους μέσο όρο. Δεν είναι... άγνωστος στον "Δικεφάλο" καθώς έκανε και πέρυσι προπονήσεις με τους "ασπρόμαυρους" στην διάρκεια της προετοιμασίας και έτσι φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία βρέθηκε σε... ασπρόμαυρο κλίμα. Αρκετοί στον ΠΑΟΚ εφράζουν θετική άποψη για εκείνον τονίζοντας πως μπορεί να βοηθήσει και έτσι είναι πιθανό να είναι ένας από τους παίκτες του καμπ που θα κερδίσουν ένα συμβόλαιο. Το οικονομικό, λένε στον ΠΑΟΚ, πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό στην περίπτωση του Σέρβου, ο οποίος έχει δείξει πως έχει καλό σουτ, είναι ταχύς, ενώ μπορεί να "μοιράσει" παιχνίδια αρκετά καλά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ