ΠΑΟΚ

Θέλουν... Παρτιζάν οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να ψηφίζουν με ποιον αντίπαλο θα ήθελαν να κληρωθούν στην πρώτη φάση των playoffs στο Basketball Champions League, με τους περισσότερους να επιλέγουν την Παρτιζάν.

Σήμερα (27/1) στις 15:00 ώρα Ελλάδος θα μάθουν οι ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση των playoffs του Basketball Champions League , ελπίζοντας στην καλύτερη δυνατή κλήρωση.

Όπως φαίνεται πάντως, στον ΠΑΟΚ ξέρουν ήδη με ποια ομάδα θα προτιμούσαν να κληρωθούν: Την Παρτιζάν Βελιγραδίου!

Οι παίκτες της ομάδας κλήθηκαν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους ανάμεσα στους 6 πιθανούς αντιπάλους τους, με 4 από αυτούς (Χρυσικόπουλος, Κλάντον, Μιλιένοβιτς, Σάιμπερτ) να επιλέγουν την Σερβική ομάδα - με την οποία ο ΠΑΟΚ τυγχάνει να είναι και "αδελφοποιημένος" - ενώ 3 επέλεξαν τη Βενέτσια (Γλυνιαδάκης, Τσόχλας, Κόνιαρης). Τα αποτελέσματα της άτυπης ψηφοφορίας των παικτών γνωστοποίησε η ίδια η ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας και την σχετική πλάκα στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος επέλεξε εκτός της Βενέτσια και την Στρασμπούργκ! Δείτε το σχετικό post.

Εμείς κάναμε τις επιλογές μας. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναποφάσιστος, έκανε δύο επιλογές ενώ ο@keithclanton ρωτούσε γιατί κανείς δεν επέλεξε την Karsiyaka, παίρνοντας την απάντηση από τον Τσόχλα πως βαρεθήκαμε να τους αντιμετωπίζουμε. Εσείς ποιος πιστεύετε θα κληρωθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ; Μείνετε συντονισμένοι στα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να μάθουμε μαζί το αποτέλεσμα στις 3. Live η κλήρωση του @basketballcl στη Facebook σελίδα της ομάδας..

A photo posted by PAOK BC (@paokbasketball) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ