ΠΑΟΚ

Τα... μετρημένα λόγια και ο Χαριτόπουλος

Τα... μετρημένα λόγια και ο Χαριτόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους σε όσα είπε στους παίκτες του για το ματς με τον Αρη. "Παρακολουθείται" από δύο ομάδες του εξωτερικού ο Δημήτρης Χαριτόπουλος.

Αν μη τι άλλο το "διπλό" του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αρη ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, ο "Δικέφαλος" έδειξε και με το παραπάνω πως αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του αλλά σε καμιά περίπτωση ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θέλει να "φουσκώσει" τα μυαλά των παικτών του.

Την Δευτέρα (26/11) επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό του "Δικεφάλο" να αναφέρεται στο παιχνίδι με τοους "κίτρινους" τονίζοντας πως οι "ασπρόμαυροι" έπαιξαν καλά, αλλά... μέχρι εκεί. Ο ίδιος, αν και ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ, κράτησε γενικώς χαμηλούς τόνους θέλοντας έτσι να παραμείνουν προσγειωμένοι οι καλαθοσφαιριστές του.

Οσον αφορά το πρόγραμμα της Δευτέρας (26/11) δεν συμμετείχαν ο Λεωνίδας Κασελάκης (λόγω της άδειας που είχε πάρει για να πάει στην Αθήνα αλλά την Τρίτη θα προπονηθεί. όπως λένε στον ΠΑΟΚ), ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (πάει συντηρητικά στο ξεκίνημα της κάθε εβδομάδας) αλλά και ο Νίκος Καλλές που έκανε ατομικό πρόγραμμα για το πρόβλημα στο δικέφαλο και τις επόμενες μέρες λογικά θα ανεβάσει στροφές.

Στο μεταξύ για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες του εξωτερικού, δίχως ακόμη το θέμα αυτό να έχει προχωρήσει αρκετά (βάσει της συμφωνίας που υπήρχε με τον ΠΑΟΚ εφόσον το θέλει μπορεί να φύγει για το εξωτερικό). Απλώς υπάρχει μια κουβέντα για τον παίκτη αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί ακόμη.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, αναφέρουν πως ο καλαθοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον "Δικέφαλο", σκέφτονται την αναπροσαρμογή των αποδοχών του αλλά κάτι άμεσα δεν φαίνεται πως μπορεί να γίνει.

Κατά τα άλλα, εδώ και μήνες είχαμε αποκαλύψει πως στον ΠΑΟΚ είχαν το μυαλό τους να γίνει μια κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη, αυτή πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τελευταίου και του Μπάνε Πρέλεβιτς την Κυριακή (25/11) στην Τούμπα, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να αναφέρει πως απλώς έγινε συζήτηση για να υπάρξει μια καλή συνεργασία της ΠΑΕ με την ΚΑΕ και σε βάθος χρόνου θα φανεί πως θα μπορεί να βοηθηθεί το τμήμα μπάσκετ από αυτή (την συνεργασία).

Ενδεχομένως να γίνει και ένα ραντεβού που οι δύο πλευρές θα τα πουν πιο αναλυτικά πέραν της πρώτης γνωριμίας που είχαν, ενώ τέλος να σημειωθεί πως το βράδυ της Δευτέρας μέλη της ομάδας βρέθηκαν στα village cinemas.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ