ΠΑΟΚ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Χαριτόπουλο

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Χαριτόπουλο
INTIME SPORTS

Αισιόδοξοι στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Ποιος ο ρόλος του Νίκου Παππά στην απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη

Αισιόδοξοι στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο... Είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό πως στον "Δικέφαλο" ελπίζουν ξανά για την απόκτηση του Ελληνα φόργουορντ.

Εχουν γίνει επαφές μεταξύ του παίκτη και της πλευράς της ομάδας, στις τάξεις της οποίας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για νέα συνεργασία μαζί του και εκτιμάται πως μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Η αίσθηση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ είναι πως αν δεν βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί από το εξωτερικό, τότε θα πει το "ναι" στους "ασπρόμαυρους". Οσον αφορά τον Πάτρικ Ο' Μπράιαντ, από τους κόλπους της ομάδας προκύπτει πως λογικά την Παρασκευή θα σταλεί τελικά η πρόταση στο στρατόπεδο του παίκτη (ουσιαστικά η κατάθεση της πρότασης είναι τυπικό ζήτημα αφού έχει παρθεί απόφαση να του κατατεθεί ώστε να αρχίσει να προχωρά σε πιο ουσιαστικό επίπεδο το ζήτημά του).

"Σύμμαχος" του ΠΑΟΚ ο Παππάς όσον αφορά τον Μπόγρη

Τον δικό του... ρόλο έπαιξε ο Νίκος Παππάς στο "κλείσιμο" της μεταγραφής του Γιώργου Μπόγρη στον ΠΑΟΚ. Ο ταλαντούχος σέντερ την Δευτέρα συμβουλεύτηκε τον πρώτο σκόρερ (ο οποίος την σεζόν 2011-12 έπαιξε στους "ασπρόμαυρους") της περσινής σεζόν και ο τελευταίος με όσα του είπε τον "έσπρωξε" προς τον "Δικέφαλο".

Ο Μπόγρης έτσι και αλλιώς είχε ως πρώτη επιλογή τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά είναι γεγονός πως έβαλε το... χεράκι του και ο Παππάς για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Να σημειωθεί πως ο Ελληνας σέντερ έχει μπάι άουτ στο συμβόλαιό του για ομάδες του εξωτερικού, αυτό ισχύει όμως τους μήνες Φλεβάρη και Μάρτη και εφόσον η ομάδα αποκλειστεί από το Eurocup.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ