ΠΑΟΚ

Στο Τop 5 των Σέρβων ο Ντούβνιακ

Στο Τop 5 των Σέρβων ο Ντούβνιακ

Διάκριση για τον Ούρος Ντούβνιακ του ΠΑΟΚ μιας και ιστοσελίδα αναφερόμενη στους καλύτερους Σέρβους εκτός χώρας για το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τον συμπεριλαμβάνει στην καλύτερη πεντάδα.

Πέτυχε 10 πόντους με απόλυτη ευστοχία στο ματς με το Μαρούσι, γενικώς είχε πάρα πολύ καλή παρουσία και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του...

Η ιστοσελίδα sportal.rs αναφερόμενη στις επιδόσεις των Σέρβων παικτών που αγωνίζονται εκτός χώρας όσον αφορά το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, συμπεριλαμβάνει τον Ούρος Ντούβνιακ στην καλύτερη πεντάδα αυτών "τοποθεντώντας" τον στην θέση του πόιντ γκαρντ.

Συγκεκριμένα αναφέρει για τον ίδιο πως " κάνει μια νέα αρχή με τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο". Συνεχίζοντας για τον Σέρβο, για τον οποίο αποκαλύψαμε πως ήδη ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει μια πρώτη κρούση για να παραμείνει και την νέα σεζόν, επισημαίνεται πως " παρά το ότι πέτυχε μόνο 10 πόντους, το έκανε δίχως κανένα άστοχο σουτ αφού είχε 2/2 βολές, 1/1 δίποντα και 2/2 τρίποντα". Μάλιστα στο κομμάτι που έχει να κάνει με τον Ντούβνιακ, υπογραμμίζεται πως στο ματς του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι " έπαιξε πολύ έξυπνα και ο Μίλουτιν Αλεξιτς", ο οποίος, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, έχει προκαλέσει ικανοποίηση στους αθρώπους της ομάδας που τον έχουν στο μυαλό τους και για την νέα σεζόν.

Οι άλλοι τέσσερις συμπεριλαμβανομένου του Σάκοτα

Ποιοι είναι όμως οι άλλοι τέσσερις παίκτες που συμπληρώνουν την κορυφαία πεντάδα των Σέρβων; Στην θέση "2" είναι Ιγκόρ Ρακόσεβιτς (Σιένα). Ο έμπειρος γκαρντ πέτυχε 18 πόντους στην νίκη της Σιένα επί της Μπιέλα με 104-78. "Τριάρι" είναι ένας γνώριμός μας, ο Ντούσαν Σάκοτα που έχει περάσει από τους Παναθηναικό και Πανιώνιο.

Πλέον συνεχίζει στην Ρωσία και στην Κράσνογιαρσκ και το Σάββατο (11/2) φόρτωσε το καλάθι της Αζομβάς με 21 πόντους στην ήττα της ομάδας του με 70-84.

Στην θέση "4" είναι ο Νόβισα Βελίτσκοβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης) που πέτυχε 11 πόντους στην νίκη (63-98) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σεβίλλης και στην θέση "5" ο Γιόβο Στανόγεβιτς (Καρσίγιακα) που πέτυχε 20 πόντους στην ήττα (67-75) της Καρσίγιακα από την Γαλατασαράι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ