ΠΑΟΚ

Στίγκερς: "Καλός σκόρερ ο Άλεξιτς"

Στίγκερς: "Καλός σκόρερ ο Άλεξιτς"
INTIME SPORTS

Ο Ντάντε Στίγκερς αναφέρθηκε στον νέο του συμπαίκτη, την φυγή του Γκόρι και την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ίκαρο σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΚΑΟΔ

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103 fm" μίλησε ο Ντάντε Στίγκερς για την αλλαγή στην αγωνιστική ταυτότητα του ΠΑΟΚ: "Κυρίως, συγκεντρωθήκαμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ".

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με αντίπαλο τον Ίκαρο: "Παίξαμε καλά επιθετικά, κινήσαμε καλά την μπάλα. Είχαμε συναίσθημα, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο".

Για τη σημασία της νίκης: "Εμείς δεν σκεφτόμαστε τώρα την κατάταξη, δεν μας αρέσει που βρισκόμαστε στην μέση κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά για να το κερδίζουμε".

Για την αποχώρηση του Γκόρι: "Οπωσδήποτε επηρεάζει μια αποχώρηση, ακόμη και παρέα να είσαι επηρεάζει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ομάδα. Πρέπει πάντως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι".

Για την έλευση του Άλεξιτς και τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ίκαρο: "Είχαμε βρεθεί αντίπαλοι σε ομάδες της Κύπρου. Δεν μπορεί να κριθεί, έκανε μια προπόνηση πριν το ματς. Πάντως επειδή τον γνωρίζω είναι καλός σκόρερ, θα δώσει βοήθεια στην επίθεση, ενώ είναι και έμπειρος".

Για τον Αμερικανό που θα έρθει: "Ελπίζουμε να έρθει ο παίκτης και να είναι θετική η σκέψη μας και η προοπτική για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: "Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσουμε την θέση μας. Πλέον μπορούμε να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση, αρκεί να έχουμε το μυαλό μας και να είμαστε προσεκτικοί στα συστήματα του προπονητή".

Για την εικόνα του άδειου γηπέδου: "Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που είναι κοντά μας και όλους οσους έρχονται γενικώς. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε όσο πιο πολλά ματς μπορούμε".

Για την εμφάνιση του Γκίντενς: "Είναι σπουδαίος παίκτης, με πολύ καλό τζαμ σουτ και με ενέργειες που ξεσηκώνουν. Εχουμε βρει χημεία, δεν έχω πρόβλημα με κανένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ