ΠΑΟΚ

Άλεξιτς: "Δεν περίμενα να παίξω..."

Άλεξιτς: "Δεν περίμενα να παίξω..."

Ο Μίλουτιν Αλεξιτς μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ίκαρο, αλλά και την επιστροφή του στον "Δικέφαλο".

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε το Σάββατο (7/1) στο παιχνίδι με τον Ικαρο ο Μίλουτιν Αλεξιτς, ο οποίος μίλησε στο "PAOK Web Tv".

"Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να παίξω. Ήρθα μόλις πριν λίγες ώρες, έκαναν ουσιαστικά μία κι αυτή όχι ολόκληρη προπόνηση, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι νίκησε ο ΠΑΟΚ.

Παίξαμε καλά κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με νίκες. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, στην Ελλάδα κανέναν δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα. Εμείς θα πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά", δήλωσε ο Σέρβος που εξήγησε και τους λόγους που τον έφεραν και πάλι στον ΠΑΟΚ.

"Η δύσκολη περίοδος που περίμενα να βρω ομάδα να παίξω πέρασε κι ελπίζω σύντομα να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίξω μπάσκετ και να επανέλθω σε καλή κατάσταση και να βρω τον ρυθμό του. Το οικονομικό δεν με απασχόλησε τόσο πολύ, με ήξεραν και κόουτς και ο βοηθός του, αλλά και ο Μπάνε και για μένα ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση το να έρθω", είπε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ