ΠΑΟΚ

Στη λίστα ο Βεργίνης

Στη λίστα ο Βεργίνης

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης τόνισε ότι είναι στα υπ΄όψιν ο Δημήτρης Βεργίνης, αλλά ο καλαθοσφαιριστής βλέπει στο εξωτερικό. Ανακοινώνεται ο Βουτσίσεβιτς, προτεραιότητα ο Χαριτόπουλος

Μετά το τέλος της παρουσίασης του Κώστα Χαραλαμπίδη ο Τέλης Ζουρνατσίδης έκανε γνωστό ότι στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι και ο Δημήτρης Βεργίνης.

Ο ΠΑΟΚ έχει "ενοχλήσει" τον ατζέντη του, αλλά η απάντηση που εισέπραξε ήταν ότι στην παρούσα φάση προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό.

Ακόμη, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο deadline στην περίπτωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου και ότι ο "Δικέφαλος" προχωρά κανονικά τον σχεδιασμό του χωρίς να τον εμποδίζει το θέμα του έμπειρου σέντερ, ενώ ανέφερε ότι είναι προτεραιότητα η απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου.

Το απόγευμα θα ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Γκόραν Βουτσίσεβιτς που συμμετείχε στο καμπ του ΠΑΟΚ, ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, ενώ έγινε κουβέντα και με την πλευρά του Νίκου Καλλέ για το μέλλον του στην ομάδα και την πιθανή αποχωρησή του.

Κατά τα άλλα ο Ζουρνατσίδης υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον Ντόνι ΜακΓκραθ, ότι ο Πάτρικ Ο' Μπράιαντ είναι από τους παίκτες που προτάθηκαν και εξετάζονται και τέλος ότι γίνονται συζητήσεις για δύο φιλικά στην Κωνσταντινούπολη στο διάστημα 15-20 Σεπτέμβρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ