ΠΑΟΚ

Σταυρόπουλος: "Ευκαιρία να παίξουν στον ΠΑΟΚ"

Σταυρόπουλος: "Ευκαιρία να παίξουν στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Πάρτε μια γεύση από το καμπ του ΠΑΟΚ που γίνεται στο "Παλατάκι". Τι δήλωσε ο Νίκος Σταυρόπουλος, οι Ζουρνατσίδης και Μπούτσκος, καθώς και οι καλαθοσφαιριστές, Μαργαρίτης, Μιχάλογλου, Ναούμης και Στυλιανού (vids)

Το καμπ που γίνεται στο "Παλατάκι" δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τσεκάρουν παίκτες, αλλά και οι τελευταίοι (συνολικά έχουν βρεθεί στο καμπ 58 καλαθοσφαιριστές) να κερδίσουν ένα συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" για την νέα σεζόν.

" Είναι μία ιδέα που είχαμε απο πέρυσι και φέτος αυτή ωρίμασε.

Εχουμε παιδιά που είναι μικροί στην ηλικία, θεωρούμε πως κάποιοι μπορούν να πάρουν την ευκαιρία και να παίξουν στον ΠΑΟΚ", δήλωσε ο Νίκος Σταυρόπουλος.

" Μέχρι τις 24 μηνός θα είναι αυτό το κομμμάτι του καμπ, μετά θα επιλέξουμε κάποιους για να συμμετέχουν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία της ομάδος και μετά να πάρουν συμβόλαια όσοι δείξουν καλά στοιχεία", πρόσθεσε ο τεχνικός διεθυντής του "Δικεφάλου" και επισήμανε πως.. " η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Τα κριτήρια για να επιλέξουμε παίκτες είναι να έχουν εμπειρίες, να διαβάζουν καλά το παιχνίδι και να έχουν ηγετικές ικανότητες, κάποιοι εκ των οποίων το έχουν ήδη δείξει αυτό. Και λόγω της κρίσης είναι καλό που γίνεται το καμπ".

Ζουρνατσίδης: "Δεν γίνονται όλα με λεφτά..."

Από την πλευρά του ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, ανέφερε: " Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που μας έδωσε όλα τα εχέγγυα για να κάνουμε αυτό το καμπ. Η ομάδα δουλεύει σε επαγελματικό επίπεδο, τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τα 50. Υπάρχουν γκρουπ νεαρών παικτών αλλά και αυτών που έχουν παίξει στην Α1. Δεν γίνονται όλα με λεφτά, στόχος μας είναι μελλοντικά να έχουμε και παιδιά απο το εξωτερικό".

Μπούτσκος: "Υπάρχουν ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές"

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, τόνισε: " Θέλω να εξάρω την συνεργασία του σταφ, δουλεύουμε με τα παιδιά τόσο ατομικά όσο και με συνεργασίες. Μιλάμε με κάθε παίκτη ξεχωριστά στο τι θα πρέπει να βελτιώσει. Υπάρχουν ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές".

Μαργαρίτης: "Έτοιμος για Α1..."

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πιθανότατα θα "κερδίσει" ένα συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" για την νέα σεζόν, όπως έχουμε αναφέρει, με τον τελευταίο (αγωνίστηκε πέρυσι στους Ικαρους Σερρών), να δηλώνει πως... " αυτό που με έφερε εδώ είναι ότι γίνεται από τον ΠΑΟΚ το καμπ. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά, έχω βελτιωθεί και γενικά υπάρχουν και παίκτες από μικρότερες κατηγορίες που έχουν βελτιωθεί. Στόχος μου είναι να παίξω πλέον στην Α1, έχω τις εμπειρίες. Είμαι έτοιμος να παίξω στην Α1".

Μιχάλογλου: "Ηρθα από την Αθήνα γιατί είναι... ΠΑΟΚ αυτό που γίνεται"

Ο Αντώνης Μιχάλογλου, ο οποίος αυτή την σεζόν έπαιξε στον Πανερυθραικό, ανέφερε: " Είναι μια καλή κίνηση από τον ΠΑΟΚ. Εγώ ήρθα από την Αθήνα γιατί πολύ απλά είναι... ΠΑΟΚ αυτό που γίνεται. Είναι όλα μια χαρά εδώ, οι προπονήσεις είναι σούπερ, υπάρχει ευκαιρία για όλους να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Οταν ήμουν στην ΑΕΚ ήμουν μικρός, έκρινα πως έπρεπε να παίξω στην Α2 για να παίξω και μπάσκετ".

Ναούμης: "Εχω κερδίσει εμπειρίες"

Ο Απόστολος Ναούμης του Μαντουλίδη, είπε: " Ο ΠΑΟΚ δίνει ευκαιρίες να αναδειχτούν παίκτες. Το θετικό είναι πως υπάρχουν παίκτες που είναι ήδη έτοιμοι, οι προπονήσεις είναι σε υψηλό επίπεδο. Εχω κερδίσει εμπειρίες και βελτιώθηκα ειδικά αμυντικά".

Στυλιανού: "Εχω βελτιωθεί..."

Ακόμη, ο Πέτρος Στυλιανού (Μακεδονικός), τόνισε: " Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ. Υπάρχουν παίκτες που αξίζουν μια ευκαιρία. Εγώ έπαιζα στην Γ΄Εθνική και εδώ αισθάνομαι πως έχω βελτιωθεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ