ΠΑΟΚ

Περιμένοντας τον Μαργαρίτη...

Περιμένοντας τον Μαργαρίτη...

Από εβδομάδα θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σχετικά με το αν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Μπούντουτσνοστ ή αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

Ρεπό είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ την Κυριακή και την Δευτέρα επιστρέφει στις προπονήσεις για να αρχίσει η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς (12/11) με την Μπούντουτσνοστ.

Από αύριο (10/11) μάλιστα θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ο οποίος είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς.

Ο Ελληνας φόργουορντ, που το τελευταίο διάστημα έκανε ατομικό πρόγραμμα, την Δευτέρα θα βρεθεί στην προπόνηση και στον ΠΑΟΚ θέλουν να δουν αν υπάρχουν πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους Βόσνιους ή αν θα υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναικό (17/11).

Αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις από εβδομάδα και θα φανεί το πώς κυλά η αποθεραπεία του. Στο μεταξύ, παίκτες του "Δικεφάλου" εξέφρασαν την επιθυμία τους να βρεθούν στην Τούμπα για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό και κάποιοι θα δώσουν το παρών στο μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ