ΠΑΟΚ

Οι παράμετροι για Χαραλαμπίδη

Οι παράμετροι για Χαραλαμπίδη
INTIME SPORTS

Ο έμπειρος γκαρντ από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη μπήκε και... επίσημα στην λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ. Ποιες οι... προϋποθέσεις για να προχωρήσει ενδεχόμενη απόκτησή του από τον "Δικέφαλο".

Μπορεί το όνομα του να ακουγόταν εδώ και καιρό, αλλά από την στιγμή που δεσμευόταν με κλειστό συμβόλαιο με τον Αρη μάλλον δεν μπορούσε να γίνει ουσιαστική συζήτηση.

Από την στιγμή πάντως που ο Κώστας Χαραλαμπίδης έμεινε την Πέμπτη (14/7) ελεύθερος από τους "κίτρινους" πλέον μπαίνει και... επίσημα στη λίστα του Σούλη Μαρκόπουλο για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των "ασπρόμαυρων".

Βέβαια ακόμη κι αν ο έμπειρος κόουτς έχει συνεργαστεί με τον παίκτη στο Μαρούσι και έχει καλή άποψη για εκείνον (αυτό ισχύει και από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή κάτι που αποτελεί ένα "όπλο" του ΠΑΟΚ για ενδεχόμενη απόκτησή του), δεν θα πρέπει να μην υπολογιστούν οι διάφορες παράμετροι που υπάρχουν για την περίπτωση του Χαραλαμπίδη.

Ποιες είναι αυτές; Πρώτα από όλα το οικονομικό μιας και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή, η αμοιβή του οποίου άγγιζε περίπου τις 120.000 ευρώ στον Αρη, ενώ θα παίξει ρόλο και το γεγονός σε ποιους "κοντούς" θα βασιστεί ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και τι θα γίνει τελικά με τον Ντόνι Μακ Γκραθ (τόσο στο θέμα της υγείας του αλλά και του οικονομικού "κομματιού" στην περίπτωση του).

Από εκεί και πέρα ο Χαραλαμπίδης εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη που "έχει" τους Γιώργο Δέδα και Γιώργο Αποστολίδη, για τους οποίους ακόμη δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση στα οφειλόμενα τους. Οπότε και αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ ουδείς δεν μπορεί να μην υπολογίσει το γεγονός πως πιθανότατα θα γίνει μια συζήτηση του παίκτη με τον Αρη σε νέα οικονομική βάση, αφού λέγεται πως οι "κίτρινοι" δεν έχουν "ξεγράψει" τον παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ