ΠΑΟΚ

Ο υπερπολύτιμος Βον και η πρωτιά του

Ο υπερπολύτιμος Βον και η πρωτιά του
INTIME SPORTS

Ο Τζούλιαν Βον, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Πανελευσινιακό, είναι βάσει αριθμών ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Eurocup. Διαβάστε αναλυτικά.

Φοβερός ο Τζούλιαν Βον στην νίκη (69-59) του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού... Πέτυχε 19 πόντους με 6/7 δίποντα, "κατέβασε" 10 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 9 ήταν επιθετικά και συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking. Ε, τι άλλο να κάνει;

Ο Αμερικανός προσέφερε πολλά στον "Δικέφαλο" στο συγκεκριμένο ματς δίνοντας συνέχεια στο καλό παιχνίδι που έκανε απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα, στο οποίο πέτυχε 19 πόντους.

Μάλιστα αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Αμερικανός σέντερ -βάσει αριθμών- είναι ο πολυτιμότερος παίκτες του ΠΑΟΚ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Eurocup.

Oσον αφορά τις εκτός συνόρων υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" (Eurocup), ο Αμερικανός έχει 109 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (σε επτά ματς) έχοντας πίσω του τον Μαρκ Κάρτερ που έχει 96.

Οσο για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ; Ο Αμερικανός έχει 97 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (σε έξι ματς αφού εκκρεμούν τα παιχνίδια απέναντι σε Αρη και Παναθηναικό) και στην δεύτερη θέση είναι ο Κάρτερ με 94 βαθμούς.

Γενικώς υπάρχουν αγώνες στους οποίους ο Βον "δικαιολογεί" και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να αποκτηθεί το καλοκαίρι και είναι αρκετά σταθερός προσφέροντας όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και στα ριμπάουντ (επίσης κάνει αρκετή δουλειά και στην άμυνα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ