ΠΑΟΚ

Ο... σεβασμός απέναντι στο Ρέθυμνο

Ο... σεβασμός απέναντι στο Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Τα πλέι οφ "πλησιάζουν"... Πώς αντιμετωπίζουν τα ματς με το Ρέθυμνο στον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου ειδικά το πρώτο ματς στο "Παλατάκι" το θεωρούν κομβικό

Τα ματς με το Ρέθυμνο "έρχονται" και είναι απόλυτα φυσιολογικό στον ΠΑΟΚ να τα έχουν κατά νου. Προηγουμένως βέβαια θα γίνει ο αγώνας με τον Παναθηναικό αλλά βαθμολογικά είναι αδιάφορος και στην ομάδα αρχίζουν να σκέφτονται για τα καλά τα παιχνίδια με τους Κρητικούς.

Γενικώς στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα σοβαρά η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ. Υπάρχει... σεβασμός προς αυτήν και σε καμιά περίπτωση στον "Δικέφαλο "δεν "βλέπουν" υποτιμητικά το Ρέθυμνο.

Στέκονται στο γρήγορο τέμπο του παιχνιδιού του θεωρώντας πως αυτό μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στους "ασπρόμαυρους" που είναι δεδομένο πως θα θελήσουν να "κόψουν" τον ρυθμό του συνόλου του Ελληνα τεχνικού. Και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ειδικότερα το πρώτο ματς είναι κομβικό μιας και σε περίπτωση κακού αποτελέσματος, στο Ρέθυμνο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Μια έδρα που υπολογίζουν πολύ στους "ασπρόμαυρους"...

Ετσι θεωρούν στον ΠΑΟΚ πως πάση θυσία θα πρέπει να αρχίσει με το δεξί την σειρά των αγώνων το σύνολο του Μαρκόπουλου. Το ότι φυσικά υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση είναι δεδομένο και ειδικότερα υπάρχει η προτίμηση να "έρθει" αυτή με νίκες 2-0 για να υπάρχει η ευκαιρία για ξεκούραση.

Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" έχουν κατά νου και την θητεία της νυν διοίκησης που τελειώνει τον άλλο μήνα και εκτιμάται πως το νυν σχήμα θα συνεχίσει ως έχει (ίσως να υπάρξει ένα μικρό ερωτηματικό για τον Γιάννη Πολυχρονιάδη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ